Loading...

Строителни услуги със строителна техника

Строителни услуги с машини и строителна техника от Astralis.BG

Строителни услуги

Астралис България ООД предлага строителни услуги на територията на цялата страна. Работим с наши подизпълнители и дългогодишни колеги. По-долните редове описват една малка част от строителните услуги, които предлагаме:


1.    Разрушаване на сгради
Една от най-мащабните услуги, която изисква специални познания по технологията за безопасно къртене е услугата събаряне на сгради. Фирма Астралис има дългогодишен опит в събарянето на сгради. Разполагаме с най-съвременната техника и оборудване и имаме познания за поетапен демонтаж и събаряне на цяла сграда – независимо дали е къща, вила, производствено помещение или неизползваеми складове. Цените за услугата събаряне на сгради се определят при предварителния оглед и приблизителна оценка на количеството строителни отпадъци, броя курсове за извозването им и броя хора, необходими да завършат събарянето в срок. Извършваме услугата събаряне на сгради на територията на цялата страна и Ви гарантираме най-добри цени

•    Събаряне и разрушаване на сгради, къщи, складове и конструкции
•    100% безопастност при извършване на процеса – гарантирани професионалисти с опит
•    Предлагаме едни от най-ниските цени, правим оферта след оглед на обекта
•    Разполагаме с тежка техника и оборудване за постепенно събаряне на всякакъв тип сгради в България
•    Пазим околните сгради и гарантираме, че няма да има никакви щети по тях
•    Почистваме площадката и извозваме всички останки до определените сметища

2.    Вертикална планировка
В Астралис България се стараем да изпълним максимално добре предварително изготвения проект за вертикално планиране, правейки и допълнителни проучвания. Вертикалното планиране се извършва така, че да съответства на проекта за изпълнение на строителството. В техническото задание следва да бъдат описани решенията, които са взети за:
•    отвеждане на повърхностните води
•    извозване на земните маси при излишък или недостиг на такива
•    благоустрояване на терена

3.    Превоз на инертни материали и земна маса
Техниката ни позволява да транспортираме строителни и инертни материали до желана от вас дестинация.
Разполагаме със специализирана тежкотоварна техника за превоз на материали и товари с дължина до 10м. и тегло на товара до 30 тона. Фирма Астралис транспортира инертни материали до клиенти ежедневно или с еднократна поръчка, в случай, че машините ви не са достатъчни, за да доставят точното количество в необходимото време.

4.    Валиране на настилки
Астралис България предлага валиране на терени, тревни площи, пътни настилки и земни маси за цялата страна. Използваме за профилиране и валиране собствена специализирана техника и машини, като грейдери и валяци за основи.

5.    Изкопаване на канали
Цената за изкопите на канали е най-добре да се планира във фазата на проектиране, така че да има възможно най-малко вертикални линии. Може да се доверите на фирма Астралис за изкопаването на канал, като изпратите запитване по имейл или телефон до нашите надеждни майстори.


За допълнителна информация относно строителните услуги които предлагаме, се обърнете към нашите майстори-специалисти на: тел. 0879 630 620 или email:  sales@astralis.bg.