Loading...

Сервиз и ремонт на Кранове

Диагностика и Дефектация на Кранове

  • Кат. код: SST3872
Астралис България предлага сервиз и ремонт на мини кранове . Ние...
По договаряне
  • Кат. код: SST3871
Астралис България предлага сервиз и ремонт на спайдър кранове . Разполагаме...
По договаряне
  • Кат. код: SST3870
Астралис България предлага сервиз и ремонт на авто кранове . Ние...
По договаряне
  • Кат. код: SST3869
Астралис България предлага сервиз и ремонт на кулокранове . Нашия сервиз...
По договаряне
Кранове

АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД извършва РЕМОНТ И СЕРВИЗИРАНЕ НА КРАНОВЕ с товароподемост от 2 до 30 тона и размери до 50 метра.. Предлагаме извънгаранционен, както и гаранционен ремонт на всякакът вид КРАНОВЕ. Нашите специалисти имат 15 годишен опит в РЕМОНТИРАНЕТО и СЕРВИЗИРАНЕТО на КРАНОВЕ.

Също така извършваме цялостна ДИАГНОСТИКА и ДЕФЕКТАЦИЯ на МАШИНАТА преди пристъпване към ремонт. Предлагаме РЕМОНТИ с оригинални или с алтернативни РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ по избор на клиента. Отстраняваме повреди по всички видове КРАНОВЕ: МИНИ КРАНОВЕ, СПАЙДЪР КРАНОВЕ, АВТОКРАНОВЕ, КУЛОКРАНОВЕ и други ТЕЖКОТОВАРНИ МАШИНИ.

Извършваме общи ремонти като обслужване на МАШИНИТЕ, смяна на маркучи, цилиндри, тръбички, гресиране, подмяна на антифриз, хидравлично и двигателно масло. Също така извършваме проверки по КРАНОВО УСТРОЙСТВО, вериги и др. Щателно проверяваме за течове на гориво, масло и антифриз. Също така тестваме всички функционалности на ПОДЕМНИТЕ МАШИНИ и цялостната работа на електрониката. 

Разполагаме с МОБИЛЕН СЕРВИЗ ЗА ВАЛЯЦИ, който може по всяко време да отремонтира КРАНЪТ на обекта. Нашият СЕРВИЗ е снабден с МАШИНА за пресоване на хидравлични маркучи, стругове, фрези, борверк, колонна бормашина, бояджийно отделение и други.  Предлагаме и експресна услуга за незабавен РЕМОНТ. Правим внос на РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ от чужбина на изключително конкурентни цени.

Ако ви трява консултация относно РЕМОНТ или СЕРВИЗ на вашия КРАН, не се колебайте да се свържете с нас.

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg